Nemovitosti

Prodej rodinný dům 3+1, 239 m², Ostrava-Lhotka

3.999.999 ,-
+ provize RK
Celkem 10 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Pavlína Csibová
Pavlína Csibová
telefon: +420 773 214 303
csibova@realityfofrem.cz

Prodej rodinný dům 3+1, 239 m², Ostrava-Lhotka

3.999.999 ,-
+ provize RK
Popis nemovitosti:

V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti si Vám dovolujeme nabídnout rodinný dům s dobrou dostupností občanské vybavenosti a zároveň v klidné lokalitě. Dům má zastavěnou plochu 239 m² a zahradu s příjezdovou cestou o rozloze 1054 m². Dům je částečně podsklepen a to dvěma sklepními prostory o výměře 12 m² a 28 m². Při případné rekonstrukci střechy je možné půdní prostory předělat na obytné prostory a zvětšit tak obytnou plochu o dalších 73 m². Součásti domu je také dílna o výměře 12 m². Celková užitná plocha tedy může být až 364 m².

V domě jsou zavedeny všechny inženýrské sítě (veřejná kanalizace, obecní vodovod, plyn a elektřina). Vytápění je plynovými gamaty. Dům prošel před 5 lety částečnou rekonstrukcí, kdy byl částečně zateplen, proběhla výměna oken za dvoukomorová plastová a v celém domě je provedená injektáž. Součástí rekonstrukce je také nový rozvod elektřiny a vody. Stropy jsou zcela renovovány.

V nově zrekonstruované předsíni je elektrické podlahové vytápění, což Vám poskytuje využít lepší tarif pro odběr elektřiny. Velká předsíň disponuje komorou se vstupem do první části sklepení. Chodba se vstupem do pokoje, který může sloužit jako pokoj pro hosty nebo pro odrostlejší dítě. Vedle tohoto pokoje se nachází vstup na zahradu, prostorná koupelna a WC. Z chodby je také vstup do kuchyně, která je ve spojení s obývacím pokojem velice prostorná. Součásti kuchyně je plynový sporák, trouba a myčka na nádobí. Poslední pokoj slouží jako ložnice.

V blízkém okolí tohoto domu se nachází restaurace, obchod, víceúčelová sportovní hala i zastávka městské hromadné dopravy. Na dosah je také golf park a klidné prostředí řeky Odry, kde se můžete kochat malebnou přírodou.

Pro více informací doporučujeme kontaktovat realitního makléře a domluvit si prohlídku. S případným financováním Vám rádi pomůžeme.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
21062
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Ostrava
Lhotka
Těsnohlídkova
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
1293 m2
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 51' 25.409"N, 18° 13' 41.980"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka: